Βιασμός 24χρονης: Σπάνε τη σιωπή τους κοπέλες που βρέθηκαν στη σουίτα – Νέος κύκλος καταθέσεων


Νέες καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν τη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα (24/1) ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα για την ενδεχόμενη ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου προσπαθούν να παγιδέψουν κοπέλες με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγώντας τες να εκδίδονται σε πάρτι.

Την ίδια στιγμή, δύο κοπέλες, 22 και 24 ετών, που βρέθηκαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου μιλούν για την υπόθεση. Όπως τονίζουν στην εφημερίδα «Μακεδονία» στο πάρτι τις κάλεσε το ίδιο πρόσωπο που κάλεσε και την Γεωργία Μπίκα. «Ήμασταν για ρεβεγιόν σε ένα σπίτι και με την αλλαγή του χρόνου μάς έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. για να πάμε στο πάρτι. Φτάσαμε περίπου στις 3 τα ξημερώματα», ανέφεραν οι δύο νεαρές κοπέλες.

«Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας αλλά ούτε μας ρώτησαν από την ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στη σουίτα» καταγγέλλει μιλώντας στην εφημερίδα η 24χρονη. «Ήταν περίπου 10 κοπέλες που κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και 7 αγόρια, αν θυμάμαι καλά, που δεν ακούσαμε ούτε τη φωνή τους. Δεν μας είπαν ούτε “καλή χρόνια”. Απόρησα πραγματικά για τον λόγο που μας κάλεσαν» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η 22χρονη αποκαλύπτει τις επιφυλάξεις που είχε για το συγκεκριμένο πάρτι καθώς υποψιάστηκε ότι μπορεί να υπάρχουν σε κοινή θέα διάφορες ουσίες: «Το κλίμα ήταν περίεργο και αυτό είναι αλήθεια πως με παραξένεψε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θέα».

Όπως υπογραμμίζουν τα δύο κορίτσια, δεν ήπιαν καθόλου αλκοόλ και λίγα λεπτά πριν τις 04:00 έφυγαν ενώ όση ώρα κάθισαν δεν είδαν την 24χρονη Γεωργία. «Ίσως έφυγε πριν πάμε και επέστρεψε όταν φύγαμε», λένε τα δύο κορίτσια.

Σημειώνεται ότι όσα δήλωσαν στην εφημερίδα οι δύο κοπέλες φαίνεται να ταιριάζουν με την κατάθεση του 27χρονου που είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να καθορίσουν τις εξελίξεις

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ