Μαρία Κορινθίου: Καλεσμένη στο “Τι λες τώρα” η ηθοποιός σε μια απολαυστική συνέντευξη


Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και μίλησε για την ανανέωση μετά από την πρόσφατη απώλεια κιλών, για τον σύζυγο και την κόρη της, καθώς και για τα δικά της επαγγελματικά σχέδια με τις νέες της βλέψεις.

Τι δήλωσε η Μαρία Κορινθίου

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέκαθεν είχε ιδιαίτερη σχέση με το βάρος της. Τι την ώθησε να ξεκινήσει διατροφή αυτή την συγκεκριμένη περίοδο; “Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου”.

Όσο αγαπημένη και αν είναι όλα αυτά τα χρόνια με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, είναι λογικό να υπάρχουν τριγμοί σε μία σχέση. Χαριτολογώντας η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε αυτές: “Σήμερα δεν θα μιλήσω για τον Γιάννη, αν μας βλέπει κιόλας, του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν. Ε υπήρξε λίγη μανούρα σήμερα το πρωί. Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον κάνω κέφι. Δεν τον συμπαθώ σήμερα.”

Μιλώντας για την κόρη της, η ηθοποιός τόνισε: “Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί. Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω. Εγώ είχα πάρει την απόφαση, μέχρι να πάει έξι χρονών να αφήσω κάποια πράγματα πίσω και έκανα μόνο θέατρο. Προσπαθούσα να τις δώσω κάποιες βάσεις για εμάς, για την έκθεση που μπορεί να έχουν οι γονείς της”.

Τέλος, στα σχέδιά της είναι η ενίσχυση της κολεξιόν της με ρούχα, αλλά και ένα νέο περιοδικό. Το ART me  θα έχει να κάνει με πολιτιστικό περιεχόμενο. “Για εμάς είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, γιατί θα είναι και έντυπο, αλλά και digital”, ανέφερε η Μαρία Κορινθίου που φάνηκε υπερήφανη για τις επιλογές της στο επαγγελματικό κομμάτι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ