Υπόθεση γυναικοκτονίας στην Κύπρο: Στο εδώλιο 32χρονος – Την σκότωσε και έθαψε σε χωράφι


Ενώπιον δικαστηρίου ο 32χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος της πρώην φίλης του – H ποινή του θα ανακοινωθεί στις 7 Φεβρουαρίου

Παραδοχή στην κατηγορία ανθρωποκτονίας δήλωσε ενώπιον Δικαστηρίου ο 32χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος σκότωσε την 38χρονη πρώην φίλη του από την Ουκρανία και στην συνέχεια την έθαψε μαζί με άλλους δύο, σε χωράφι στην Αθηένου.

Ο 32χρονος που οδηγήθηκε ξανά το πρωί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, όπως πληροφορείται η Cyprus Times δήλωσε παραδοχή και ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα «τον νεύριασε» για αυτό και την σκότωσε.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο Αιγύπτιος θα ακούσει την ποινή του στις 7 Φεβρουαρίου οπότε ορίστηκε η νέα δικάσιμος, ενώ ήδη στο κελί βρίσκονται οι δύο συνεργοί του από τη Συρία.

Υπενθυμίζεται ότι το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η σορός της άτυχης 38χρονης εντοπίστηκε θαμμένη στις 23 Μαρτίου σε χωράφι στη Νεκρή Ζώνη, μεταξύ Αθηένου-Λουρουτζίνας.

Τότε οι αρχές τέθηκαν σε συναγερμό και ξεκίνησαν την διερεύνηση της υπόθεσης φορώντας χειροπέδες σε τρία πρόσωπα μετά από σχετικές πληροφορίες που εξασφάλισαν.

Όπως μετέδωσε η Cyprus Times ο 32χρονος αν και αρχικά είχε παραδεχθεί την διάπραξη του φόνου στη συνέχεια τα «έριχνε» στους δύο συνεργούς του, αλλάζοντας συνεχώς στάση.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι δύο Σύροι βοήθησαν τον δολοφόνο για τη μεταφορά της σορού της γυναίκας από το διαμέρισμά του στη Λευκωσία όπου και διαπράχθηκε ο φόνος, στο χωράφι στην Αθηένου.

Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι οι τρείς μετά που έθαψαν το πτώμα το περιέλουσαν με καυστικό οξύ ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ