Τουρκία: Ανεστάλησαν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω σφοδρής χιονόπτωσης


Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει και την Τουρκία ενώ το κύμα ψύχους αναμένεται να φθάσει μέσα στις επόμενες ώρες και στο Ισραήλ

Κάτοικοι και τουρίστες εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία για μια χειμερινή βόλτα, ενώ φωτογράφισαν το χιόνι που κάλυψε την ιστορική πόλη της Κωνσταντινούπολης.

H κακοκαιρία ωστόσο έχει προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς πολλές περιοχές στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές και προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η τουρκική Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD) ανακοίνωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 4.500 άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι σε ολόκληρη την Τουρκία και οι αρχές τους έχουν παραδώσει χιλιάδες πακέτα με ποτά και τρόφιμα. Περίπου 7.000 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί σε κοιτώνες και κέντρα φιλοξενίας σε επτά επαρχίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρχές ανέστειλαν όλες τις πτήσεις για μια ώρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός TRT Haber, ενώ πολλά άλλα μέρη στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα φέρει χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες και στο Ισραήλ μέσα στα επόμενα 24ωρα, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν χιόνια και πολικό ψύχος ακόμη και στην Ιερουσαλήμ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ