Ωρωπός: Απεγκλωβισμός πολιτών από ΚΤΕΛ που ακινητοποιήθηκε λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης


Οι επιβάτες επικοινώνησαν με τον Δήμο Ωρωπού και ζήτησαν την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Ωρωπό, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ ακινητοποιήθηκε λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης στη γέφυρα Καλυφατάκη στην Εθνική οδό. Οι επιβάτες, δημότες του Ωρωπού, επικοινώνησαν με τον Δήμο και αμέσως κινητοποιήθηκε ο δημοτικός μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας. Επί τόπου έσπευσε και ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης.

Καλά εξοπλισμένο όχημα βοήθησε στον απεγκλωβισμό του λεωφορείου και των επιβατών με ασφάλεια, όλοι ήταν καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια με λεωφορείο του Δήμου οδηγήθηκαν στα σπίτια τους.

Η ανάρτηση του Δήμου στο Facebook:

«Επιτυχημένη επιχείρηση απεγκλωβισμού συμπολιτών μας από δυνάμεις του Δήμου Ωρωπού σε ΚΤΕΛ που εγκλωβίστηκε στη χιονοθύελλα.

Το πρωί της Δευτέρας λεωφορείο του ΚΤΕΛ με δημότες του Δήμου Ωρωπού ακινητοποιήθηκε στην εθνική Οδό στη γέφυρα Καλυφτάκη λόγω της χιονοθύελλας. Οι επιβάτες δημότες επικοινώνησαν με τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη και του ζήτησαν βοήθεια για να απεγκλωβιστούν.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με επικεφαλής τον δήμαρχο (διακρίνεται στη φωτογραφία με την κίτρινη ειδική στολή), ένα καλά εξοπλισμένο όχημα 4Χ4 της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας και ένα εξοπλισμένο λεωφορείο του Δήμου μας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των πολιτών στέφθηκε με επιτυχία. Όλοι οι πολίτες πόρτα πόρτα μεταφέρθηκαν από το λεωφορείο του Δήμου Ωρωπού με ασφάλεια στα σπίτια τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ