Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία «Ελπίς» από Στυλιανίδη-Πατούλη


Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί με την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα πραγματοποιείται στην γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

Σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίς» θα προβούν από στιγμή σε στιγμή οι αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα, ανακοινώσεις θα κάνουν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο διευθυντής της ΕΜΥ Θ. Κολυδάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ, Α. Μάνος.

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Σε ποιες περιοχές της Αττικής αναμένεται το μεγαλύτερο ύψος χιονιού

Οι πυκνές χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τα δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου/Meteo.gr, θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και τις επόμενες ώρες, αυξάνοντας το ύψος χιονιού σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αριθμητικού μοντέλου πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος χιονιού για την περιοχή της Αττικής για το χρονικό διάστημα μεταξύ Δευτέρας 24/01 και Τρίτης 25/01/2022, παρουσιάζεται στον παρακάτω Χάρτη. Τα μεγαλύτερα ύψη χιονόστρωσης εκτιμώνται κυρίως για τα βόρεια τμήματα της Αττικής.

Το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος χιονιού για το χρονικό διάστημα μεταξύ Δευτέρας 24/01 και Τρίτης 25/01/2022, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ