Tammy Bruce: Επικρίνει τον Dr Fauci ως “μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε”


Tammy Bruce: Η Tammy Bruce σε πορείες ενάντια στις εντολές εμβολίων: Γραφειοκράτες όπως ο Δρ. Fauci συνειδητοποιούν ότι «το έχουν στριμώξει» Χιλιάδες διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον, DC για να αντιταχθούν στις εντολές εμβολίων Η Tammy Bruce επικρίνει τον Dr Fauci ως “μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε”. Η συνεργάτης του Fox News, Tammy Bruce, αντιδρά στην άρνηση του Dr. Anthony Fauci να αναγνωρίσει την ανοσία της αγέλης. Η παρουσιάστρια του Fox Nation, Tammy Bruce, δήλωσε τη Δευτέρα στο “The Faulkner Focus” ότι αξιωματούχοι, όπως ο Δρ. Anthony Fauci, αρχίζουν να λαμβάνουν υπόψη τη “διάθεση της χώρας” όταν καθορίζουν νέους περιορισμούς και εντολές για την COVID.

Την Κυριακή, η πορεία «Νίκησε τις Εντολές» βγήκε στους δρόμους και τα μνημεία της Ουάσιγκτον, DC, ζητώντας να τερματιστούν οι εντολές εμβολίων για την COVID-19 σε εθνικό επίπεδο.

TAMMY BRUCE: Ήταν το πρόσωπο αυτής της πανδημίας και αυτή η πανδημία ήταν μια καταστροφή. Κι όμως είναι εκεί, τον παίρνουν στα σοβαρά. … Αυτές οι συγκεντρώσεις ενάντια στις εντολές και τον έλεγχο γίνονται σε όλον τον κόσμο, και αυτό είναι σε ένα σημείο που συνειδητοποιούν ότι ο Fauci κάποια στιγμή είπε πριν από αρκετές εβδομάδες ότι ορισμένα πράγματα δεν επρόκειτο να προγραμματιστούν λόγω της διάθεσης της χώρας.

Και αυτό είναι συναρπαστικό γιατί συνειδητοποιούν ότι το έχουν στριμώξει όπως όλα τα άλλα, και οι Αμερικανοί το έχουν αναγνωρίσει. Και αυτό που θέλουμε είναι αυτό που πάντα θέλαμε, που είναι η ικανότητα να έχουμε ιδιωτική σχέση με τους γιατρούς μας, να λαμβάνουμε αποφάσεις για την υγειονομική μας περίθαλψη με πληροφορίες που παρέχονται από το CDC, κάτι που είναι εντάξει.

Αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι βρισκόμαστε ακόμα εκεί, προσπαθώντας ακόμα να είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ότι ακόμα υποτίθεται ότι παίρνουμε εντολές από έναν μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ