Γενικός Εισαγγελέας Αριζόνα: Αντιδρά στις εντολές της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη μάσκα και τα εμβόλια


Γενικός Εισαγγελέας Αριζόνα: Γιατί τα κράτη πολεμούν τις εντολές εμβολίων του Μπάιντεν Μπορείτε να καταλάβετε να ζητήσετε από κάποιον να εγκαταλείψει τη δουλειά του για να ικανοποιήσει έναν απογοητευμένο και παρορμητικό πρόεδρο; Arizona AG Brnovich: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα καταργήσει τις αντισυνταγματικές εντολές του Μπάιντεν Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα, Μαρκ Μπρνόβιτς, αντιδρά στις εντολές της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη μάσκα και τα εμβόλια για το «The Next Revolution».

 

Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το θεμέλιο της χώρας μας. Είναι η επίσημη έκφραση του ποιοι είμαστε ως έθνος, και έχει λειτουργήσει με επιτυχία ως Βόρειος Αστέρας σε κάθε πρόκληση που έχουν αντιμετωπίσει οι Αμερικανοί.

Αυτό που κάνει το Σύνταγμα κάτι περισσότερο από απλά όμορφα λόγια στα χαρτιά, είναι η δέσμευσή μας να το τηρούμε και να το επιβάλλουμε ως τον ανώτατο νόμο της χώρας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, επειδή ο δημόσιος φόβος μπορεί να κάνει περίεργα πράγματα στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να θέτει σε σημαντικό κίνδυνο τα πολιτικά μας δικαιώματα.

Το τελευταίο παράδειγμα αφορά τα εμβόλια κατά της COVID-19. Μετά από μήνες έκφρασης της αυξανόμενης ανυπομονησίας του με τους Αμερικανούς που αρνήθηκαν να κάνουν τα πειραματικά εμβόλια, ο Πρόεδρος Μπάιντεν διέταξε μονομερώς σαρωτικές εντολές εμβολίων COVID-19 σε όλη τη χώρα για ομοσπονδιακούς εργολάβους, ορισμένους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και υπαλλήλους επιχειρήσεων με 100 ή περισσότερα άτομα.

Το Σύνταγμά μας καθορίζει τον ρόλο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με εξουσία που είναι σαφώς καθορισμένη.

Οι εξουσίες που δεν απαριθμούνται επιφυλάσσονται στις πολιτείες, οι οποίες πρόκειται να λειτουργήσουν ως έλεγχοι ενάντια στον συγκεντρωτισμό της εξουσίας στην Ουάσιγκτον, DC Πουθενά σε αυτό το διαχρονικό έγγραφο δεν παρέχεται η εξουσία σε κάθε εν ενεργεία πρόεδρο να αποφασίζει μονομερώς τι πρέπει να εισάγουν όλοι οι Αμερικανοί πολίτες στο σώμα τους . Πρώην διευθυντής του CDC: Κάντε αυτό και αφήστε πίσω σας την πανδημία της COVID

Οι σύμμαχοι του Μπάιντεν ισχυρίζονται ότι δεν είναι παράνομη εντολή, επειδή οι άνθρωποι μπορούν απλώς να επιλέξουν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους εάν δεν θέλουν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο.

Τέτοια αδαή σχόλια υποστηρίζουν την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι πολλοί από τους εκλεγμένους ηγέτες μας δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή των ανθρώπων που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Μπορείτε να καταλάβετε να ζητήσετε από κάποιον να εγκαταλείψει τη δουλειά του, την ιατρική κάλυψη και τη συνταξιοδότησή του μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει έναν απογοητευμένο και παρορμητικό πρόεδρο; Είναι ασυνείδητο.

Το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους εργαζόμενους που μπορεί τώρα να χάσουν τη δουλειά τους είναι οι ίδιοι ηρωικοί πρώτοι ανταποκριτές που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν το έθνος μας μέσω αυτής της πανδημίας, κάνει τις ενέργειες του προέδρου ακόμη πιο κατακριτέες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γραφείο μου και άλλοι γενικοί εισαγγελείς από όλη τη χώρα μας έχουν λάβει νομικά μέτρα για να σταματήσουν αυτές τις εντολές εμβολίου για την COVID-19 πριν να είναι πολύ αργά, συμπεριλαμβανομένης της νίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με την εντολή του Οργανισμού Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία OSHA.

Δεν θα επιτρέψουμε σε μια ριζοσπαστική και υπερβολική ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αγνοήσει το Σύνταγμα του έθνους μας και να καταπατήσει τα προς το ζην και τα πολιτικά δικαιώματα των έντιμων Αμερικανών.

Ο Rand Paul λέει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να αντισταθούν στις εντολές της COVID Είμαι περήφανος που είμαι ο πρώτος γενικός εισαγγελέας που μήνυσε τον πρόεδρο για να τον εμποδίσει να αναγκάσει ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και εργολάβους να επιλέξουν μεταξύ της δουλειάς τους και του εμβολίου. Μια άλλη δίκη αφορούσε τον κανόνα του Οργανισμού Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία OSHA για ιδιωτικές επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους, τον οποίο το Ανώτατο Δικαστήριο κατέρριψε πρόσφατα.

Οι συνάδελφοί μου και εγώ αμφισβητήσαμε τον κανόνα του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου CMS για τους εργαζόμενους και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Τρεις από αυτές τις παράνομες εντολές έχουν πλέον τεθεί σε αναμονή από τα δικαστήριά μας.

Αν δεν αμφισβητηθεί, η απεριόριστη εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε άλλες υποθετικές καταστάσεις.

Η καρδιοπάθεια σκοτώνει περίπου 700.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με τη λογική της κυβέρνησης Μπάιντεν, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα μπορούσε να θεσπίσει εντολές για ζεστά φτερά και cheeseburger για να «σώσει» τους Αμερικανούς από τις «κακές» διατροφικές τους συνήθειες.

Τι έπεται; Να απαγορεύσουμε την κατανάλωση μπύρας και να περιορίσουμε τον καφέ μας; Πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί για να διαφυλάξουμε το Σύνταγμά μας και τις ατομικές μας ελευθερίες, ειδικά σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Όσον αφορά την πανδημία της COVID-19, η απόφαση για τον εμβολιασμό ή όχι πρέπει να επαφίεται στα άτομα και στους γιατρούς τους.

Ο πρόεδρος δεν έχει την εξουσία να υποχρεώνει και να επιβάλλει εμβολιασμούς στους Αμερικανούς.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι η νταντά ή ο γιατρός σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ