Στρατής Χατζησταματίου: Ο “Μανώλης” από τον Σασμό μιλάει στον Αρναούτογλου


Καλεσμένος χτες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show ήταν μεταξύ άλλων και ο Στρατής Χατζησταματίου.

Ο τηλεοπτικός Μανώλης, ο οποίος παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”, μίλησε για την αγάπη που έχει για την υποκριτική. Επεσήμανε μάλιστα πως χρειάστηκε να περάσει από 5 casting για να πάρει τον ρόλο σε μια από τις πιο hot σειρές της σεζόν. Μίλησε φυσικά και για την Κρήτη, για την βεντέτα που επιβιώνει και στις μέρες μας, αλλά και για το ξεκίνημά του στις Άγριες Μέλισσες.

Τι δήλωσε ο Στρατής Χατζησταματίου

Αρχικά, ο Στρατής Χατζησταματίου είπε πως όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά, όταν και τελείωσε τις σπουδές του. Τότε έστειλε το βιογραφικό του στα studio ΚΑΠΠΑ μετά από ανακοίνωση που είδε στο Facebook και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον καλέσουν στις Άγριες Μέλισσες. Εκεί ήταν το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, υποδυόμενος τον Δούκα Σεβαστό σε νεαρή ηλικία. Για τον ρόλο του στον “Σασμό” χρειάστηκε να περάσει από 5 casting και αυτό ήταν ενδεικτικό της ζήτησης για συμμετοχή στην σειρά.

Για την αποδοχή που λαμβάνει η σειρά, ο Στρατής ανέφερε: “Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία, νιώθω μια αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο. Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με τις επιλογές του ρόλου, τα διαβάζω στο twitter και γελάω”. Πρόκειται σίγουρα για έναν αμφιλεγόμενο ρόλο, μιας και συσχετίζεται με τον Μαθιό και αποκαλύπτει το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Όσο για την βεντέτα στην Κρήτη, ο νεαρός ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι ακόμη ένα φαινόμενο που μαστίζει την κοινωνία. Μάλιστα, μοιράστηκε ένα περιστατικό που καταδεικνύει πως ακόμη υπάρχουν παρόμοια περιστατικά: “Συνάντησα έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη και μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του”. Η συνέχεια είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ο ίδιος άνθρωπος έδωσε αίμα για τον άνθρωπο που του έριξε την σφαίρα, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά “το αίμα νερό δε γίνεται”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ