Ομορφιά μαύρο χρώμα: Γοητεύστε τους γύρω με ένα total black σύνολο


Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αντισταθείς στη γοητεία ενός κομψού μαύρου ντυσίματος από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Από όλες τις αποχρώσεις του χρωματικού φάσματος το μαύρο είναι σίγουρα το πιο αριστοκρατικό, αλλά αν δεν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να γίνει και αδιάφορο. Τα μαύρα κομμάτια είναι βασικά στοιχεία κάθε ανδρικής και γυναικείας γκαρνταρόμπας και σίγουρα υπάρχει πάντα ένας τρόπος να φορέσετε τη δραματική αυτή απόχρωση παντού.

Total black ενδυματολογικές επιλογές

Σας αρέσει να φοράτε μαύρα παντού; Είναι πραγματικά τόσο ωραία και ευκολοφόρετα, αλλά μην φοβηθείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα. Είτε είναι στα χείλη σας, είτε είναι ένα φανταχτερό αξεσουάρ, ένα φωτεινό σακάκι ή ένα loose φόρεμα με ζώνη στη μέση. Το μαύρο είναι ο τέλειος καμβάς για ένα σούπερ μοντέρνο χρώμα και μην ξεχνάμε ότι ταιριάζει με όλα. Τολμήστε και προσθέστε λευκές μπότες. Δεν είναι μυστικό, το μαύρο και το άσπρο πάνε μαζί και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ένα μαύρο σύνολο θα ταιριάξει τέλεια με ένα ζευγάρι άσπρες cowboy boots.

Συνδυάστε το  μαύρο σας outfit με μεγάλα φαντασμαγορικά κοσμήματα. Ένα μεγάλο φωτεινό κολιέ ή μια σειρά από λεπτές χρυσές αλυσίδες θα σας βοηθήσει να σπάσετε το σκοτάδι που μπορεί ένα total black σύνολο μπορεί να βγάλει. Είναι ένας τόσο απλός, αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσετε γοητεία στο μαύρο σύνολό σας. Το χρώμα είναι σίγουρα κάτι πολύ προσωπικό. Ειδικά όταν πρόκειται για την προσωπική σου γκαρνταρόμπα. Μερικοί άνθρωποι φυσικά αγαπούν να φορούν μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, ενώ άλλοι είναι πιο συγκρατημένοι και αγαπούν τις μονοχρωμίες.

Στη συνέχεια, υπάρχουν και εκείνοι που επιλέγουν να φορούν διαρκώς μαύρο. Σίγουρα, υπάρχουν και άλλα χρώματα που αναμειγνύονται. Αλλά η γκαρνταρόμπα σας αποκαλύπτει την πίστη σας σε ένα χρώμα που μπορεί να φαίνεται κλασικό, νευρικό ή πολύ μοντέρνο. Όλα αυτά εξαρτώνται από τα κομμάτια που θέλετε να φορέσετε και τον τρόπο που επιλέγετε να τα διαμορφώσετε. Είμαστε όλοι fun του μαύρου outfit αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχει μια πιθανή παγίδα του να φοράς συνέχεια μαύρο από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αυτό είναι ότι το μαύρο μπορεί να γίνει λίγο βαρετό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ