Θάφτηκε στο χιόνι το Σισμανόγλειο – Απροσπέλαστα τα ΤΕΠ και εγκλωβισμένοι οι εργαζόμενοι


Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται το Σισμανόγλειο, νοσοκομείο αποκλειστικής αντιμετώπισης περιστατικών κορονοϊού, εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σήμερα διανύει την τέταρτη συνεχόμενη βάρδια, καθώς έχει εγκλωβιστεί στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει σε εξέλιξη καμία προσπάθεια απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ είναι νοσοκομείο αποκλειστικά για περιστατικά κορονοϊου και εφημερεύει κάθε ημέρα.

“Οι εικόνες είναι τραβηγμένες σήμερα το πρωί, από τους δρόμους εντός του νοσοκομείου. Απροσπέλαστοι από το χιόνι. Ειδικά στα Επείγοντα ενός εφημερεύοντος νοσοκομείου είναι αδύνατη η πρόσβαση περιστατικών κορονοϊού εν μέσω πανδημίας. Χαρακτηριστικά του μπάχαλου που επικράτησε και επικρατεί δυστυχώς ακόμη στα νοσοκομεία. Απροσπέλαστο και για το προσωπικό, που κάνει τώρα τέταρτη βάρδια σερί. Χθες σε σύσκεψη του Υπουργείου Υγείας αυτοθαυμάζονταν για την επιτυχή διαχείριση της κακοκαιρίας. Τι να πει κανείς αφού δεν υπάρχει ντροπή”, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από το Σισμανόγλειο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ