Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Θα πεθάνουμε εδώ» – Κραυγή απόγνωσης από 75χρονο στην Αττική Οδό


Ο κύριος Χρήστος εγκλωβίστηκε για πάνω από 20 ώρες στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα και της ολιγωρίας των υπευθύνων. 

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» δημιούργησε πολλά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο, με την κεντρικότερη οδική αρτηρία του να μετατρέπεται σε μία «λευκή παγίδα».

Χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και έζησαν ώρες αγωνίας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο 75χρονος κύριος Χρήστος, ο οποίος για πάνω από 20 ώρες καθηλώθηκε στην Αττική Οδό.

Ο ίδιος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι βρισκόταν ακινητοποιημένος μόλις 80 μέτρα πριν από τα διόδια της Κάτζας από τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας και απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.

«Ντρέπομαι και λυπάμαι», «θύματα θέλουνε;», ρώτησε αγανακτισμένος και φοβισμένος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν τον βοήθησε κανείς. Μαζί του είχε μόνο ένα μπουκάλι νερό για να πιει τα χάπια του ενώ τα καύσιμα στο αυτοκίνητο τελείωναν.

«Δεν πέρασε κανείς μέχρι στιγμής, μου έδωσε ένας δημοσιογράφος ένα μπουκαλάκι νερό να πιω τα χάπια μου, πετρέλαιο δεν έχω. Θέλω να φύγω, δεν μπορώ άλλο τρέμω, θα μείνω, ο άλλος εδώ έχει άσθμα, τι να τον κάνω;», είπε απελπισμένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγο αργότερα η αστυνομία επικοινώνησε με τον σταθμό και τελικά ο ηλικιωμένος και ένας 79χρονος που βρισκόταν μαζί του απεγκλωβίστηκαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ