20 Απριλίου 2024

Εριέττα Κούρκουλου: Αποκαλύπτει το όνομα του γιου της [pic]


Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύντροφός της Βύρωνας Βασιλειάδης.

Οι δυο τους θα γίνουν σύντομα γονείς, για πρώτη φορά, εκπληρώνοντας μια λαχτάρα για την οποία η Εριέττα Κούρκουλου είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως στην χαρακτηριστική ανάρτησή της στο Instagram που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Εχθές (24/1) μέσα από μία ανάρτησή της στα social media, η Εριέττα Κούρκουλου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απέχει το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παράλληλα αποκάλυψε το όνομα του γιου της.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά και αποκαλύπτει ότι ο γιος της θα πάρει το όνομα του πατέρα της Νίκου.

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

View this post on Instagram

A post shared by Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ