Κατερίνα Λιόλιου: Η νικήτρια του J2US καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show ήταν χτες η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία της με το J2US, όπου στέφθηκε νικήτρια με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κλίκες παντού, όπως και στο σόου. Τέλος, ήταν αρκετά φειδωλή με τα προσωπικά της λέγοντας πως διανύει μια περίοδο ξεκούρασης.

Τι δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια

“Στην αρχή εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο παιχνίδι αυτό χάρηκα που είναι φιλανθρωπικό και ψάχναμε τον παρτενέρ, δεν υπήρχε γιατί είχαν τελειώσει. Τότε δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου είπαν οι άνδρες μας τελείωσαν αλλά έχουμε γυναίκα. Ήθελα να το κάνω από την πρώτη στιγμή, είχε πολλές πρόβες ήταν πολύ κουραστικό αλλά ήταν τόσα αυτά που αποκόμισα από το J2US που θα το ξαναέκανα αύριο. Καταρχάς η δυνατότητα που σου δίνεται να συμμετέχεις σε μία παραγωγή που σκηνοθέτης είναι ο Κώστας Καπετανίδης, που ο Φωκάς Ευαγγελινός επιμελείται στο στήσιμό σου, και το στιλ των τραγουδιών που δεν έχεις τη δυνατότητα να επιχειρήσεις να τραγουδήσεις σε μαγαζί, ήταν υπέροχο.”

Δεν ήταν όλα ρόδινα στο σόου και αυτό έθιξε η νεαρή τραγουδίστρια: “Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US όπως υπάρχουν και στη ζωή. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Είναι λογικό να μην κάνουν παρέα 30 άτομα. Προς τον τελικό όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά ίσως σου δημιουργείται μία αίσθηση “ουφ γιατί αφού το άξιζα; Η νίκη στο J2US είναι πιο πολύ επιβεβαίωση για τους κόπους σου, δεν έχει κάποιο χρηματικό έπαθλο”. Όσο για τα προσωπικά της, η Κατερίνα Λιόλιου δήλωσε πως αυτή την στιγμή ξεκουράζεται. Όπως ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά: “Τη μοναξιά πολλές φορές τη βιώνουμε ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω μας”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ