Τζώρτζης Μονογυιός: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»


Η Ελένη Ξυδάκη έκανε μια νέα ανάρτηση για τον αδικαχομένο γιο της, Τζώρτζη Μονογυιό

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου όταν η καινούργια Ferrari που οδηγούσε έφυγε από την πορεία της και ο ίδιος έχασε τον έλεγχο. Το τελευταίο αντίο στον 45χρονο επιχειρηματία είπαν συγγενείς και φίλοι στη Μύκονο την προηγούμενη Τρίτη.

Η μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook για τον γιο της πριν από λίγες ώρες γράφοντας: «Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας».

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί -στη συνέχεια- στο νοσοκομείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συστήθηκε στο κοινό μέσα από το ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ