Καιρός – Αρναούτογλου: Χιόνια ξανά στην Αττική το Σάββατο – Δεν θα έχουν καμία σχέση με την «Ελπίδα»


Η ανάρτηση του έμπειρου προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook

Βελτιωμένος είναι σήμερα Τετάρτη ο καιρός με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο ο παγετός παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παράλληλα, χιονοπτώσεις αναμένονται στην στην Αττική και το Σάββατο 29/1 σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος τονίζει πως «δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου» που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:

«Επειδή υπάρχει πιθανότητα να γραφτούν και να ακουστούν… διάφορα τις επόμενες ημέρες: Οι όποιες χιονοπτώσεις που αναμένεται να σημειωθούν το ερχόμενο Σάββατο 29/1 στην Αττική δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου!!!

Θα εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές του νομού Αττικής (χοντρικά πάνω από τα 500 με 600 περίπου μέτρα και θα έχουν πολύ μικρότερη ένταση και διάρκεια), ενώ βροχές κατά διαστήματα θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του νομού».

Υπενθυμίζεται πως ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, έχει προειδοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες για μία ψυχρή «κατεβασιά», η οποία φαίνεται να έρχεται στις 2 με 4 Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ