Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εγώ ψάχνω και κινητά – Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα


Οι Μαχητές ήταν οι χθεσινοί νικητές του επάθλου επικοινωνίας στο αγώνισμα του Survivor. Οι μπλε κέρδισαν και απόλαυσαν την ανάγνωση αστείων σχολίων στο Twitter.

Από την άλλη, οι κόκκοινοι δεν χάρηκαν καθόλου με αυτήν την εξέλιξη και ειδικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όταν ο Γιώργος Λιανός της απήυθυνε ένα ερώτημα, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφο της, τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Η ίδια δήλωσε πόσο αδημονεί να δει κάποιο μήνυμα του, ενώ αποκάλυψε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ μεγάλη κατίνα».

Όσα είπε η ηθοποιός – μοντέλο:

«Κατ’ αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή» είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στη συνέχεια, προσέθεσε: «Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. περίμενα να μην στείλει μήνυμα, πάρα καμία φωτογραφία με τον γάτο μας αλλά… τίποτα! Οπότε περιμένω κι εγώ η κακομοίρα εδώ πέρα ένα ηχητικό μήνυμα, κάτι να συμβεί τέλος πάντων, να βρω κι εγώ λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα»

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ