Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σε εξέλιξη η επιχείρηση παραλαβής των ΙΧ που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό


Οι αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και ζητούν τον αριθμό της πινακίδας και τον τύπο του οχήματος και κατευθύνουν τους ιδιοκτήτες στα οχήματά τους

Τα οχήματα των οδηγών που είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό έχουν μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» ανάμεσα στα δύο εμπορικά καταστήματα, στα Σπάτα, με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής και της αστυνομίας.

Για την παραλαβή των οχημάτων «προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αττική Οδός.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και ζητούν τον αριθμό της πινακίδας και τον τύπο του οχήματος και κατευθύνουν τους ιδιοκτήτες στα οχήματά τους. Στο σημείο βρέθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος και συνομίλησε με έναν οδηγό ο οποίος αναζητά το εταιρικό όχημά του.

«Πήγα στο Δαχτυλίδι και από εκεί με μετέφεραν οι αστυνομικοί στο σημείο» δήλωσε ένας από τους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν στα πρόσωπα των περισσότερων που βλέπουν με αυτόν τον τρόπο να λαμβάνει τέλος η περιπέτεια που ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στην Αττική Οδό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ