Survivor αποχώρηση: Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έφυγε από το reality επιβίωσης [vid]


Άλλη μία αποχώρηση είχαμε χτες από το Survivor και αυτή τη φορά ήταν αναπάντεχη. Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο, αν και είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στο παιχνίδι και να συνεχίσει να αγωνίζεται. Υπενθυμίζεται πως επίσης υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους, καθώς και Σοφιάνα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές. Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες μία φήμη περί οριστικής αποχώρησης του Γιωρίκα Πηλίδη από το παιχνίδι και αυτές οι φήμες ενισχύθηκαν από την μη συμμετοχή του στο πρόσφατο αγώνισμα, αλλά και στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor αποχώρηση: Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με ραγδαίες εξελίξεις

Αρχικά, οι περισσότεροι στεναχωρήθηκαν που είδαν τον Θανάση Βισκαδουράκη να αποχωρεί από το Survivor τόσο νωρίς. Αν και αγωνιστικά δεν είχε πιάσει ακόμη την απόδοση που έπρεπε, η αλήθεια είναι πως βελτιωνόταν μέρα με την ημέρα. Ωστόσο, πέρα από την συγκίνηση ίσως ήταν μια από τις πιο δίκαιες αποχωρήσεις από το νησί. Ο Θανάσης δέχτηκε την ετυμηγορία από το κοινό με ρεαλισμό και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι για εκείνον, θα ήθελε να διαρκέσει περισσότερο αλλά αποδέχεται το αποτέλεσμα και έχει μονάχα ευχάριστες αναμνήσεις να τον συντροφεύουν.

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφερε μεγάλες αναταράξεις στο συμβούλιο του νησιού, μετά από τις αποκαλύψεις του για τα παρασκήνια. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Μαχητές πλησίασαν την Μυριέλλα Κουρεντή και την συμβούλευσαν να “δώσει” έναν δυνατό παίκτη της ομάδας των Διασήμων, έτσι ώστε να μπορέσουν να διώξουν εκείνοι από την ομάδα τους άτομο. Παρά τις αντιδράσεις ορισμένων παικτών της ομάδας, η Μυριέλλα το παραδέχτηκε αν και δεν συμφώνησε με αυτή την τακτική. Όπως και νά’χει, οι αναταράξεις είναι πολλές και στις δύο ομάδες. Μάλιστα, οι φουρτούνες προμηνύονται ιδιαίτερα μεγάλες στον Άγιο Δομίνικο και τα επόμενα επεισόδια θα είναι φωτιά.

ΠΗΓΗ


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ