Υψηλός βαθμός ετοιμότητας και ανταπόκρισης στην πρόσφατη κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ


Η Europ Assistance Greece προσέφερε υπηρεσίες Βοήθειας σε 1.500 περιστατικά στις περιοχές που επλήγησαν σοβαρά από την κακοκαιρία.

Η εξυπηρέτηση των περιστατικών Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος κατά την πρόσφατη κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ, ειδικά στην περιοχή της Αττικής αλλά και πανελλαδικά, ακόμη και σε δύσβατα σημεία, έγινε εφικτή μέσα από το εξειδικευμένο προσωπικό και τα υπερ-σύγχρονα οχήματα παντός εδάφους και συνθηκών heavy duty 4×4, της εταιρείας.

Τα συγκεκριμένα οχήματα heavy duty 4×4 αποτελούν σημαντικό μέρος των πρόσφατων επενδύσεων και έδωσαν την ευκαιρία στη Europ Assistance Greece να δράσει με αμεσότητα και ασφάλεια: ειδικά στην Αττική, το τριήμερο Δευτέρας 24/1 – Τετάρτης 26/1, προσφέρθηκαν υπηρεσίες Βοήθειας σε 1.500 περιστατικά σε 10 από τις περιοχές που επλήγησαν σοβαρά από την κακοκαιρία.

Επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, η Europ Assistance Greece δεσμεύεται ότι θα στέκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, ενώ ευχαριστεί τους Οδηγούς, τους Συνεργάτες της και όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή, σε κάθε δύσκολη στιγμή, προκειμένου να βοηθήσουν τους Ασφαλισμένους της.

Σχετικά με τη Europ Assistance

Η Europ Assistance, από το 1963, πρωτοπορεί στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 200 χώρες, εξελίσσοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991 αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της στους τομείς που καλύπτουν το Σπίτι, το Ταξίδι, το Αυτοκίνητο, την Υγεία και Concierge.
Η δέσμευσή μας συνίσταται στην άμεση παρουσία μας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο μέσω του τεχνολογικά σύγχρονου contact center και του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών μας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ