Κιμ Καρντάσιαν: Στα 3,2 δισ. δολάρια εκτοξεύθηκε η αποτίμηση της εταιρείας εσωρούχων Skims


Στα 3,2 δισ. δολάρια αποτιμάται πλέον η αξία της εταιρείας Shapewear Skims, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν.

Νέα κεφάλαια ύψους 240 εκατ. δολαρίων, μετά από έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, κατάφερε να συγκεντρώσει η εταιρεία Skims καθώς η εταιρεία που εξειδικεύεται στις διαδικτυακές πωλήσεις γυναικείων εσωρούχων και ειδών ομορφιάς.

H εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο κατάφερε να διπλασιάσει την αξία της, καθώς τον Απρίλιο του 2021 η αποτίμησή της δεν ξεπερνούσε τα 1,6 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η influencer, η οποία έχει εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Shapewear Skims.

https://www.instagram.com/p/CZPHExzgW_q

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες εβδομάδες η μεγαλύτερη κόρη της διάσημης οικογένειας των Καρντάσιαν κατάφερε, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, να περάσει τις “μικρές” εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου της Καλιφόρνιας, το πρώτο βήμα για να υλοποιήσει το όνειρό της, να γίνει δικηγόρος.

Η πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να γίνει δικηγόρος.

«Ω Θεέ μου, πέρασα τη μικρή εξέταση» (baby bar), ανακοίνωσε η ίδια μέσω του Twitter. Οι εξετάσεις αυτές, γνωστές και ως «εξετάσεις του πρώτου έτους» είναι υποχρεωτικές για τους υποψηφίους που δεν έχουν πτυχίο Νομικής.

Σύμφωνα με τον δικηγορικό σύλλογο της Καλιφόρνιας, η εξέταση του πρώτου έτους περιλαμβάνει την ανάπτυξη τεσσάρων θεμάτων και 100 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, σχετικών με το ποινικό δίκαιο. Η στατιστική δείχνει ότι μόνο το 20-25% των υποψηφίων περνούν τις εξετάσεις αυτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ