Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός στο Νίκο Χατζηνικολάου


Η αγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Μίλησε για την αρχή της καριέρας της και τις αντιδράσεις από τη μητέρα της, με την οποία συγκινήθηκε πάρα πολύ. Επίσης αναφέρθηκε στους γάμους της, αλλά και στην υποτιθέμενη παρεξήγηση με τον Καπουτζίδη, με τον οποίο είναι πολύ καλά.

Τέλος, τόνισε πως έχει μιλήσει στον Καπουτζίδη για να κάνει μια ταινία 20 χρόνια μετά το “Παρά Πέντε”. Μια απολαυστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Τι δήλωσε η Ελισάβετ Κωσνταντίνίδου

Για τον πρώτο της γάμο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε: “Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών.”, ενώ για τον δεύτερο: “Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του.” Και για την κόρη της, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε: “Με κορόιδεψε για την υποκριτική, είναι ένα έξυπνο κορίτσι η κόρη μου. Πέρασε σε μια σχολή στην Σπάρτη και συνεννοήθηκε με τον μπαμπά της να δώσει σε Δραματική Σχολή. Ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της.”

Η συγκίνηση ξεκινά όταν μιλά για την μητέρα της: “Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου. Καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ τι μου έκανες, τώρα. Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το Παρά Πέντε και της έλεγαν όλοι σχόλια.”

Το Πάρα Πέντε την σημάδεψε: “Η επιτυχία του “Παρά πέντε” οφείλεται στο κείμενο του Γιώργου. Εγώ είχα κλείσει να είμαι στις “Μάγισσες της Σμύρνης”. Όταν ο σκηνοθέτης μου έστειλε το κείμενο εγώ δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Το διάβασα απνευστί. Ήταν το κείμενο, έπρεπε να ειπωθεί. Το μυαλό του είναι πολύ πιο πάνω, βλέπει και άλλα πράγματα. Έχει μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων. Μπήκαμε μέσα εκεί ανόμοιοι άνθρωποι. Γίναμε πολύ μεγάλη παρέα εκείνα τα δύο χρόνια. Ο Γιώργος είχε γράψει δύο επεισόδια από ‘κει και πέρα έστησε τους χαρακτήρες. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με την επαρχία. Ό,τι έβγαινε από το στόμα μας ήταν επειδή αντιλαμβανόταν τα πάντα από μας. Έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε. Γι’ αυτό έγινε επιτυχία.”

Τέλος, για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Έχουμε μια τέτοια σχέση που ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί δεν ήμασταν καλά. Ίσως ένα διάστημα. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα. Ίσως λίγο τον αδικεί η υπερβολική του ανάγκη για δικαιοσύνη, δηλαδή ξεπερνάει τα όρια όταν θέλει να πει κάτι κυρίως για το δίκιο. Είμαστε σε φάση που ξαναγνωριζόμαστε και μακάρι να κρατήσει για μια ζωή. Τον έχω παρακαλέσει τόσο πολύ να κάνει μια ταινία 20 χρόνια μετά για το “Παρά πέντε”. Ξέρω ότι λείπουν κάποιοι άνθρωποι, αλλά είναι τόσο ευφυής που μπορεί να βρει έναν τρόπο. Πόσο πολύ θα ήθελα να ξανασυναντηθούμε!”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ