Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα και σε σφραγισμένο φάκελο οι τοξικολογικές εξετάσεις


Ραγδαίες αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του βιασμού σε βάρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, περιμένει σήμερα η 5η τακτική ανακρίτρια, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τα αποτελέσματα, που θα κρίνουν την περαιτέρω εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, αναμένεται να παραδοθούν έως αργά το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή, στην ανακρίτρια, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. Στον ίδιο φάκελο, κατά την ίδια πηγή, θα βρίσκεται και η έκθεση με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκου Ράικου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας για την υπόθεση.

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα:

  • αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και
  • αφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ’ αυτό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας και το τελευταίο 24ωρο είδε το φως της δημοσιότητες μία ακόμη καταγγελία, παρόμοια με αυτή που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας – καταγγέλλουσας.

Τι κατέθεσε για το πάρτι ένας από τους καλεσμένους

Εντωμεταξύ την Πέμπτη στο γραφείο της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση της καταγγελίας για βιασμό βρέθηκε και κατέθεσε ένας καλεσμένος στο πάρτι εκείνη της νύχτας με τον δικήγορο του, Θάνο Καρατσιώλη, να υποστηρίζει ότι ο πελάτης του παρουσίασε μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της Γεωργίας Μπίκα.

«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατσιώλης προσθέτοντας ότι ο πελάτης του έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

Όπως ειπε ο ίδιος τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι τον έχουν για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Κατά πληροφορίες πρόκειται για άτομα που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη και τα οποία φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της Γεωργίας.

Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ