Μιλάς με γρίφους γέροντα – Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μεταμορφώθηκε σε θεό Δία


Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ποζάρει ως θεός Δίας για πρότζεκτ που θα αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο.

Μιλάς με γρίφους γέροντα… Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε χθες ο δημοφιλής ηθοποιός στα social media.

Σε αυτή -όπως θα δείτε- ο γνωστός σταρ ποζάρει ως θεός Δίας για ένα μυστηριώδες πρότζεκτ που έρχεται τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρεται στην φωτογραφία.

Ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια νέα blockbuster ταινία με τον ηθοποιό στον ρόλο του Δία, για κάποιο video game ή κάποιο διαφημιστικό σποτ που θα παίξει στο Super Bowl στις 13 Φεβρουαρίου, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό. Αν και μεταξύ μας, το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο, καθώς ούτε στο IMDB υπάρχει αναφορά για σχετική επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι το πόστερ μιας επερχόμενης ταινίας που μέχρι στιγμής έχει φυλαχτεί ως επτασφράγιστο μυστικό. Θυμίζουμε ότι ο Σβαρτσενέγκερ, στην αρχή την καριέρας του είχε ασχοληθεί ξανά με την ελληνική μυθολογία, παίζοντας τον Ηρακλή.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως, είναι πως ο Άρνι δεν είναι ο μόνος που τις τελευταίες ώρες ποζάρει σαν Έλληνας θεός στα social media. Το ίδιο κάνει και ο ηθοποιός Ραλφ Μόλερ και φίλος του Σβαρτσενέγκερ, που (σχεδόν ταυτόχρονα) εμφανίζεται στο Instagram ως Ποσειδώνας για ένα πρότζεκτ που θα αποκαλυφθεί επίσης τον Φεβρουάριο. Αναμένουμε λοιπόν…

https://www.instagram.com/p/CZPid6pqFhM

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ