Σκέρτσος: Η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων δεν εφαρμόστηκε στην Αττική Οδό


Την ευθύνη για μη εφαρμογή της απόφασης απαγόρευσης βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό απέδωσε στην εταιρία διαχείρισης ο υπουργός Επικρατείας  Άρης Σκέρτσος.

Όπως εξήγησε, στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων, αλλά η απόφαση αυτή δεν εφαρμόστηκε από τους διαχειριστές της Αττικής Οδού.

Η τοποθέτηση του κ. Σκέρτσου ήρθε ως απάντηση στην προηγούμενη τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση ο οποίος κάλεσε τον Υπουργό Επικρατείας να απαντήσει σχετικά με την επίμαχη σύσκεψη. «Όχι η εταιρεία της Αττικής Οδού δεν ζήτησε (το κλείσιμο του δρόμου). Αυτό που συμφωνήθηκε με τροχαία, Πολιτική Προστασία και όλους τους παραχωρησιούχους ήταν αυτό που εφαρμόστηκε και εφαρμόστηκε ορθά στις εθνικές οδούς και έκλεισαν οι δρόμοι για βαρέα οχήματα.

Αλλά δεν εφαρμόστηκε με ευθύνη της εταιρείας στην Αττική Οδό» ανέφερε και συμπλήρωσε πως, «οφείλουμε μια ειλικρινή ομολογία. Όσα ζήσαμε την τελευταία εβδομάδα σε επίπεδο πολιτικής προστασίας μας πλήγωσαν. Συγγνώμη στην κοινωνία και ευχαριστώ σε όλους τους υπαλλήλους που αγωνίστηκαν να αποτραπούν τα χειρότερα. Η συγγνώμη είναι έντιμη αναγνώριση για όσα δεν έγιναν καλά. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ή από άλλους, όταν δεν τα κάνουμε καλά. Το αίσθημα ασφάλειας κλονίστηκε αλλά δεν γκρεμίστηκε. Ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς και νεκρούς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ