DIY δώρα αγάπης: 9 δώρα που μπορείς να φτιάξεις για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ψάχνεις για την τέλεια ιδέα δώρου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει σύντομα και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις το κατάλληλο δώρο για τον/την αγαπημένο/η σου. Το δώρο που θα φτιάξεις εσύ είναι ένας προσεγμένος και εύκολος τρόπος για να γιορτάσεις με τον άλλον! Τα δώρα αυτά μπορεί να είναι αστεία, εγκάρδια έως και μοναδικά! Παρακάτω θα βρεις 9 ιδέες για δώρα για εκείνη την ημέρα!

DIY δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων

  • Βάζο με σοκολατάκια: Γέμισε ένα βάζο με πολλά μικρά σοκολατάκια. Τύλιξε τα με κορδελίτσες και βάλε ετικέτες με ρομαντικά μηνύματα, όπως “ για όποτε νιώθεις ότι σου λείπω”!
  • Δημιούργησε ένα ρομαντικό κολλάζ: Μπορείς να πάρεις ένα χαρτόνι και να φτιάξεις ένα κολλάζ με όμορφα μηνύματα και γλυκά που του /της αρέσουν! Πρόσθεσε φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές και νοσταλγικές σας στιγμές.
  • Πολλές καρτούλες για να τις διαβάζει κάθε μέρα (Open when cards): Φτιάξε ένα κουτί με μικρές καρτούλες, οι οποίες να γράφουν πράγματα που κάνουν
    τον άνθρωπό σου σημαντικό. Για παράδειγμα, όποτε δεν νιώθει καλά, θα μπορεί να ανοίγει το κουτί και να διαβάζει μία κάρτα που θα γράφει “ Μου λείπεις”.
  • Κουτί με καραμέλες: Πρόσθεσε καραμέλες σε ένα βάζο ή σε κουτί και τοποθέτησε μέσα μικρές φωτογραφίες σας.
  • Κορνίζα με μία ή περισσότερες φωτογραφίες σας: Επίλεξε φωτογραφίες σας και τοποθέτησέ τες σε μία κορνίζα στο σαλόνι του σπιτιού! Έτσι θα ξέρεις ότι κάθε μέρα σε σκέφτεται!

  • Βάζο με ιδέες για ραντεβού: Γράψε 100 χαρτάκια με διάφορες δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε μαζί. Μπορείτε να ανοίγετε μαζί κάθε Σαββατοκύριακο ένα χαρτάκι, κι έτσι θα βρίσκετε τρόπους να περνάτε διαφορετικά τα βράδια σας!!!
  • Κουτί με μινιατούρες ποτών: Αν επιθυμείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να αγοράσεις μινιατούρες ποτών και να τις πιείτε μαζί!
  • Κάλτσες με μία φωτογραφία σας: Οι κάλτσες μπορεί να μην είναι το πιο συναρπαστικό δώρο στον κόσμο, αλλά είναι κάτι μικρό και αξιολάτρευτο! Μπορείς να δώσεις τις κάλτσες σας σε ένα κατάστημα που ειδικεύεται στις εκτυπώσεις και να τυπώσεις πάνω σε αυτές τα αγαπημένα σας λόγια ή μια τρυφερή φωτογραφία σας.
  • Λόγοι που τον/την αγαπάς από το Α – Ω: Δημιούργησε ένα πολύ προσεγμένο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο. Φτιάξε 24 σημειωματάκια και γράψε στο καθένα ένα λόγο για τον οποίο τον/ την αγαπάς. Κάνε ένα δώρο μοναδικό και από καρδιάς στο ταίρι σου για να του δείξεις πόσο πολύ τον νοιάζεσαι!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ