ΗΠΑ Ουάσιγκτον: Πώς αντιδρούν οι ντόπιοι στη νέα εντολή για μάσκα


ΗΠΑ Ουάσιγκτον: Οι ντόπιοι της Ουάσιγκτον DC απαντούν στη νέα εντολή για μάσκα: «Θα συμμορφωθώ με ό,τι θέλουν» Οι κάτοικοι της Ουάσιγκτον DC κουρασμένοι από την εκτεταμένη εντολή μάσκας: «Είναι μια ολισθηρή πλαγιά» – Οι ντόπιοι της DC είναι έτοιμοι για έναν ακόμη χειμώνα που πέρασαν με μάσκες λέγοντας στο Fox News ότι πιστεύουν πως η παράταση της εντολής της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους είναι καλή ιδέα παρά τις πιθανές βλάβες για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Μέρες πριν από τη λήξη της εντολής της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, η δήμαρχος της D.C Muriel Bowser παρέτεινε την παραγγελία έως τις 28 Φεβρουαρίου. Η Δήμαρχος σημείωσε στην ομιλία της ότι παρά τα κρούσματα COVID-19 στην περιοχή, τα νοσοκομεία παραμένουν υπό πίεση.

Οι ντόπιοι της Ουάσιγκτον DC αντιδρούν στη νέα εντολή για μάσκα: “Θα συμμορφωθώ με ό,τι θέλουν”

“Θα συμμορφωθώ με ό,τι θέλουν, σωστά; Αλλά νομίζω ότι είναι ολισθηρό”, είπε ο Jon, κάτοικος της Ουάσιγκτον D.C. στο Fox News. “Πιστεύω ότι όντας πάνω από την omicron ως επί το πλείστον, οι αριθμοί μειώνονται, νομίζω ότι είναι λίγο ακραίο να το επεκτείνουμε”, είπε σχετικά με την εντολή.

Ο Κάρλος είπε στο Fox News, «Είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά το αντέχεις προς το παρόν».

«Η εντολή είναι λίγο υπερβολική νομίζω», είπε ένας άλλος ντόπιος της Ουάσιγκτον D.C, ονόματι Kristian, «αλλά θα συνεχίσω να τη φοράω για να αφήνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα». Άλλοι κάτοικοι ήταν πιο ενθουσιώδεις για την παράταση της εντολής μάσκας. «Δεν έπρεπε να το είχε ρίξει ποτέ στην αρχή», είπε η Άντζελα.

Ο Mike, είπε σε μια συνέντευξη, “Θα υπάρξουν περισσότερες παραλλαγές στο μέλλον. Και καθώς σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα, θα είναι απλώς δύσκολο για άλλους έξι μήνες.”

Ο Ρόι είπε στο Fox News, “Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι”. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα είχε πρόβλημα με αυτό, εκτός ίσως από ιδιοκτήτες μικρού εστιατορίου», συνέχισε.

Ένας κάτοικος της Ουάσιγκτον D.C., ο Nick, ο οποίος εργάζεται στη βιομηχανία εστιατορίων είπε ότι η εντολή της μάσκας ήταν εύκολο να ακολουθηθεί.

«Δεν με πειράζει να το κάνω για άλλο ένα μήνα», είπε. “Έχει βλάψει σημαντικά τη βιομηχανία τροφίμων. Οι επιχειρήσεις έχουν πέσει εντελώς και όλα είναι σχεδόν όπως ήταν τον Μάρτιο του 2020”, δήλωσε η Victoria, η οποία εργάζεται επίσης στη βιομηχανία τροφίμων.

«Παίρνω την τρίτη μου δουλειά τώρα μόνο για να αναπληρώσω τα χρήματα που λείπουν», είπε στο Fox News.

Η παράταση της εντολής μάσκας έρχεται αφού η Ουάσιγκτον DC ξεκίνησε πρόσφατα την απόδειξη των απαιτήσεων εμβολίου και ταυτότητας για εστιατόρια, γυμναστήρια και άλλους χώρους στις 15 Ιανουαρίου. «Συμπαθώ λίγο τους εργάτες του εστιατορίου στο μπροστινό μέρος, οι οποίοι τώρα ενεργούν ως ψεύτικοι, ελέγχουν τις κάρτες και τις ταυτότητες όλων», είπε ο Jon για τους εργαζόμενους σε εστιατόρια που πρέπει να επιβάλουν την τήρηση των εντολών.

«Αργά πρόσφατα, νιώσε ότι δεν έβγαζα τόσο πολλά όσο πριν από τέσσερις ή πέντε μήνες», είπε ο Νικ.

«Νιώθω ότι θα αυξηθεί μόλις οι άνθρωποι συνηθίσουν, ξέρετε, όλες τις εντολές που υπάρχουν», πρόσθεσε.

Η Angelica είπε στο Fox News, “Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλύτερα την άνοιξη. Είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει τώρα.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ