Κίνημα Αλλαγής: Βρίσκονται μακριά από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχουν οι πολίτες


Την αντιπαράθεση Μητσοτάκη Τσίπρα στην Βουλή καυτηριάζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας ότι άλλη μια κοινοβουλευτική διαδικασία ξοδεύτηκε για το ποιος είναι καλύτερος συνομιλητής του Φουρθιώτη

«Άλλη μια κοκορομαχία μεταξύ δύο πρωθυπουργών που αποδεδειγμένα έχουν αποτύχει στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει:

«Οι χιλιάδες που ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες μέρες από τη χιονόπτωση, δεν άκουσαν από τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα τι πρέπει να αλλάξει στην πολιτική προστασία, για να βελτιωθούν οι δομές και να μη ξαναζήσουν στιγμές αγωνίας, εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα στα χιόνια χωρίς θέρμανση και ρεύμα».

«Ακόμα, οι πολίτες δεν άκουσαν τίποτα για το πώς θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά η ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα, ο ΚΙΝΑΛ συμπληρώνει «ξοδεύτηκε άλλη μια κοινοβουλευτική διαδικασία από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ποιος είναι καλύτερος συνομιλητής του Φουρθιώτη από τους δύο και ποιος είχε προνομιακές σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Αττικής Οδού», ενώ καταλήγει:

«Βρίσκονται μακριά από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχουν οι πολίτες. Εμείς συνεχίζουμε αταλάντευτα την πορεία προόδου και ευθύνης που έχει ανάγκη η πατριδα μας με συνεπή προγραμματικο λόγο και θέσεις που δίνουν προοπτική και βελτιώνουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ