Μία μίνι ρουτίνα περιποίησης για κάθε επιδερμίδα


Όταν το “less is more” βρίσκει εφαρμογή στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του άντρα, τότε μιλάμε για ένα ευτυχές γεγονός. Άλλωστε, υπάρχει άντρας που να μην βαριέται ό,τι έχει να κάνει με τη φροντίδα του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος;

Τα ακόλουθα τρία προϊόντα συνιστούν τον πιο σύντομο οδηγό περιποίησης, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Κρέμα ματιών
Επειδή η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη του προσώπου, οφείλεις ειδικά μόλις εισέλθεις στην 3η δεκαετία της ζωής σου, να τα φροντίζεις, μιας και τα σημάδια της κούρασης (μαύροι κύκλοι, πρήξιμο/σακούλες), αλλά και του χρόνου (λεπτές γραμμές έκφρασης/ρυτίδες) γίνονται πιο έντονα. Επένδυσε σε μία κρέμα ματιών που θα απαλύνει τις έντονες γραμμές, που έχουν σχηματιστεί και θα περιέχει ρετινόλη, συστατικό που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου ή καφεΐνη, που λειτουργεί αποσυμφορητικά.

Καθαριστικό προσώπου
Απόφυγε δια ροπάλου προϊόντα που εμπεριέχουν αλκοόλ, άρωμα και οξέα που “στεγνώνουν” την επιδερμίδα και προτίμησε εκείνα που είναι υποαλλεργικά, ήπια και χωρίς άρωμα με καταπραϋντικά έλαια-καλέντουλα, αλόη. Φρόντισε να πλένεις το πρόσωπό σου κάθε βράδυ με ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν για να απομακρύνεις τους ρύπους και τη βρωμιά .

Ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία
Η χρήση ενυδατικής κρέμας κρίνεται αναγκαία για την καλή υγεία του προσώπου, όπως επίσης και η αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο και πιο εντατικά από την αρχή της άνοιξης και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Διάλεξε μία κρέμα που να συνδυάζει και τις δύο ιδιότητες, ώστε να είσαι καλυμμένος με ένα και μόνο προϊόν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ