Δίκη «ψευτογιατρού»: Διεκόπη για τις 9 Φεβρουαρίου λόγω ασθένειας ενός εκ των μελών της έδρας


Η δίκη του «ψευτογιατρού» μπαίνει πλέον στην κρίσιμη φάση της κατάθεσης των πραγματογνωμόνων

Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του «ψευτογιατρού» που επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Η σημερινή συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει με την κατάθεση της πρώτης πραγματογνώμονα στην υπόθεση, αλλά η πρόεδρος ανακοίνωσε από έδρας ότι το δικαστήριο θα διακόψει για τις 9 Φεβρουαρίου, λόγω ασθένειας ενός εκ των μελών της έδρας.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη στη δικαστική αίθουσα, ωστόσο μετά την εξέλιξη αυτή οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού. Η δίκη μπαίνει πλέον στην κρίσιμη φάση της κατάθεσης των πραγματογνωμόνων που είχαν οριστεί από τις δικαστικές αρχές για να εξετάσουν τους ιατρικούς φακέλους των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους ακολουθώντας τις οδηγίες του «ψευτογιατρού» ο οποίος με βότανα και ματζούνια τους υποσχόταν πλήρη ίαση αλλά τελικά τους οδήγησε στο θάνατο.

Από τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα προκύπτει ότι το προσδόκιμο επιβίωσης κατά μέσο όρο για τους ασθενείς από τη στιγμή που γνώρισαν τον Κοντοστάθη και μετά θα ξεπερνούσε τη διετία-πενταετία (γλοιοβλαστώματα) και σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως και την πενταετία-δεκαετία (καρκίνος μαστού, πνεύμονα, παχέος εντέρου), ενώ υπήρξε περιστατικό που θα έφτανε και σε πλήρη ίαση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ