Μπράβο στο επικοινωνιακό κομμάτι του ΠΑΟΚ


Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διαχειρίζεται άριστα το επικοινωνιακό κομμάτι του και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, με τις δηλώσεις παραδοχής του Λουτσέσκου για το ξεκάθαρο πέναλτι που έκανε ο Βιερίνια, στο αγώνα εναντίον της Λαμίας.

Πράγματι είναι εντυπωσιακό πως ελίσσεται και αναπτύσσεται επικοινωνιακά ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, που γιγαντώθηκε με την αγορά τηλεοπτικού καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας, από τον ιδιοκτήτης του.

Από πέρυσι έδειξε τα δόντια του και τη δυναμική του στον συγκεκριμένο τομέα, με τη δημιουργία ενός όμορφου παραμυθιού για κλοπή του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Προσπέρασε με ταχύτητα φωτός, την μεταμεσονύκτια απόφαση σταθμός που του επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί την παραμονής του ντέρμπι, συσπειρώνοντας το φίλαθλο λαό του. Άξιο αναφοράς είναι και η παρουσία του Κ.Κυριάκου με τον Π.Κωνσταντινίδη σε μεγάλη αθλητική εκπομπή κρατικού καναλιού, που παρουσίασαν σθεναρά το προφίλ του αδικημένου συλλόγου.

Το κερασάκι στην τούρτα ενός καλοστημένου επικοινωνιακά οργανισμού, ήρθε με την απίστευτη ευρηματικότητα του στον τελικό κυπέλλου. Έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού διαιτητή φόρεσαν τις μάσκες με τη φάτσα του ιδιοκτήτη τους, απαλλάσσοντας τον κ. Σαββίδη για την λανθασμένη είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, που τους στοίχισε πιθανότατα έναν τίτλο.

Στην τρέχουσα περίοδο και καβάλα στο άλογο από κάθε άποψης, το γραφείο τύπου του Δικέφαλου του βορρά κάνει παπάδες. Εξίσωσε αριστοτεχνικά το ανύπαρκτο πέναλτι του Πρίγιοβιτς κατά του Αστέρα Τρίπολης, με το πέναλτι που έγινε στον Μάνταλο στην Τρίπολη και εν συνεχεία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία δικαίως, για τα ματς εναντίον του ΟΦΗ και Πανιωνίου – που επί της ουσίας δεν αλλοιώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον ο Λουτσέσκου σταμάτησε τις αιχμηρές του δηλώσεις περί ναζισμού και κλοπής, γνωρίζοντας ότι ο στόχος του πρωταθλήματος δεν είναι τόσο μακριά – γιατί ξέρει φέτος, ότι υπάρχουν και τα γένια και τα χτένια στον ΠΑΟΚ.

Τέλος για τον πρόσφατο ισχυρισμό του Βιερίνια για την περσινή απώλεια του τίτλου, υπήρξε η ξεκάθαρη απάντηση του Π.Κονέ και άλλη μία στο γήπεδο της Λαμίας εχθές, που υπέπεσε σε παράβαση με την ανοχή του ρέφερι. Άριστα και 10 με τόνο λοιπόν στους επικοινωνιολόγους του Κυπελλούχου, αλλά η γλαρόσουπα που σερβίρεται είναι κρύα. Ένα είναι σίγουρο, ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα απολαύσουμε τους ελιγμούς σας και την πολύπλευρη τακτική σας.

ΘΩΜΑΣ ΤΡΟ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ