Η επένδυση σε ακίνητα μέσω blockchain είναι η επόμενη τάση στον κόσμο των επενδύσεων


Κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, οι ανάγκες μας έχουν διευρυνθεί

Σήμερα, προσπαθούμε όχι απλώς να επιβιώσουμε και να είμαστε υγιείς, αλλά και να είμαστε ελεύθεροι. Όχι από δεσμά και σχοινιά όπως παλιά, αλλά από μια νέα, πολύ πιο εξελιγμένη μορφή οικονομικής σκλαβιάς.

Παρά τη σκληρή δουλειά μας, μπορεί γρήγορα να βρεθούμε σε μια απελπιστική κατάσταση χρέους, παλεύοντας για επιβίωση. Δυστυχώς, τα συνταξιοδοτικά ταμεία μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Πολλοί αναζητούν λύση για την οικονομική τους κατάσταση. Η ανάπτυξη του Διαδικτύου και πολλών τεχνολογιών έχει συμβάλει στη διαθεσιμότητα πληροφοριών σε δευτερόλεπτα.

Μερικές φορές, αυτές οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές και μας προκαλούν σύγχυση με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε. Πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα και συνειδητοποιούμε ότι απλά δεν γνωρίζουμε αρκετά.

Η εταιρεία Planet Program ιδρύθηκε το 2000 με μία μόνο αποστολή: την προσωπική ανάπτυξη και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κανόνες, τις οικονομικές αρχές και τις παγίδες του χρήματος. Το 2018 η εταιρεία πρόσθεσε μια πρακτική λύση στη θεωρητική γνώση και ξεκίνησε το Hotelium Club, ένα πολυμικρομετοχικό πρότζεκτ, στα πλαίσια ενός crowdfunding, όπου το άτομο έχει την ευκαιρία να πάρει την οικονομική του κατάσταση στα χέρια του.

Το Hotelium είναι το σύστημα που είναι προσαρμοσμένο για αυτήν την αποστολή. Με την επένδυση σε τουριστικά, ως επί το πλείστον, ακίνητα σε όλο τον κόσμο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας blockchain, δίνει μια ακόμα επιλογή στον μέσο άνθρωπο που έχει λίγες πιθανότητες να πετύχει στον επενδυτικό κόσμο. Το όραμα του Hotelium Club είναι να αναπτύξει μια κοινότητα ενός εκατομμυρίου μελών παγκοσμίως και να δημιουργήσει μαζί με αυτή, μια παγκόσμια αλυσίδα τουριστικών καταλυμάτων.

Η τεχνολογία Blockchain επιτρέπει την αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων χωρίς κεντρικό διακομιστή. Αυτή είναι μια καινοτομία πέρα ​​από τη φαντασία μας! Τοποθετώντας μια αλυσίδα ακινήτων στο blockchain, δίνεται σε όλους η ευκαιρία να γίνουν μέτοχοι της αλυσίδας ακινήτων Hotelium.

Για να δοθεί η δυνατότητα σε οποιονδήποτε να γίνει μέρος αυτής της επιτυχίας, τα όρια είναι χαμηλά: ξεκινώντας από 100€ μπορείτε να γίνετε μέτοχος και μέρος της αλυσίδας των ακινήτων. Με αυτήν την τεχνολογία, μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος ότι θα λάβει ανταμοιβές κέρδους και αφοσίωσης καθώς είναι γραμμένες σε ένα έξυπνο συμβόλαιο (blockchain/smartcontracts) και διανέμονται αυτόματα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

O στόχος είναι 200 εκατ. ευρώ αξία σε ακίνητα και 1 εκατ. μέλη σε 15-20 χρόνια. Αυτό θα αλλάξει τον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων και το Hotelium προβλέπεται να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό παίκτη σε παγκόσμια κλίμακα!

Ας σας ενδιαφέρει πραγματικά, να μπείτε στον μαγικό κόσμο των επενδύσεων με χαμηλό ρίσκο και μακροπρόθεσμες αποδόσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μέσω της official page για την Ελλάδα στο www.facebook.com/hoteliumGR/, ή μέσω email στο: [email protected].

Λευτέρης Καπάνταης (Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ελλάδας) 

Αποποίηση ευθύνης: Η παραπάνω πληροφόρηση δεν είναι επενδυτική συμβουλή – παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Κάθε επένδυση και όλες οι συναλλαγές εμπεριέχουν ρίσκο, επομένως θα πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε αποφάσεις. Δεν συνιστούμε να επενδύσετε χρήματα που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ