Νίκος Ανδρουλάκης: Το σήμα της νίκης για τα 43α γενέθλια και το διαφορετικό «χρόνια πολλά» της Νάξου


O Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε τα 43 του και δέχθηκε πολλές ευχές για τα γενέθλιά του

Από ευχές γέμισε χθες, Δευτέρα, και το Instagram του Νίκου Ανδρουλάκη καθώς ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έσβησε τα 43 κεράκια για τα γενέθλιά του.

Ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του ποζάροντας μπροστά σε μια τούρτα (με ένα κεράκι) και κάνοντας το σήμα της νίκης.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

https://www.instagram.com/p/CZr65G7NJbm

Από τις πολλές δημόσιες και ιδιωτικές ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά του ο Νίκος Ανδρουλάκης αυτή που ξεχώρισε αυτή τη από τη Νάξο και συγκεκριμένα από το στέλεχος του κόμματος, Δημήτρη Καπούνη.

Ο κ. Καπούνης ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου ανήρτησε ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο έκανε μια παραλλαγή του τραγουδιού για τα «χρόνια πολλά» λέγοντας προς τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής «να ζήσεις πρόεδρε και χρόνια πολλά και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση ξανά», ευχήθηκαν από τη Νάξο στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ