Survivor 12/02: Η Κάτια Ταραμπάνκο και άλλες 2 προσθήκες έκπληξη στις ομάδες απόψε [trailer]


Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor και προμηνύεται άκρως συναρπαστική. Η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο παιχνίδι μαζί με άλλες δύο εξίσου ισχυρές προσθήκες.

Το reality επιβίωσης μόλις απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα οι γυναίκες δεν είχαν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα αγωνιστικά.

Μετά από την διπλή αποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας, μάλιστα, οι προσθήκες κρίνονται απαραίτητες. Πώς όμως θα υποδεχτεί η κάθε ομάδα τα νέα άτομα και πώς θα διαταραχθούν οι ισορροπίες για νέους και παλιούς εκατέρωθεν στις καλύβες;

Survivor 12/02: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Το αποψινό επεισόδιο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εβδομάδας στο Survivor. Όλοι έχουν επηρεαστεί ύστερα από την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδη. Ωστόσο, πρέπει να αποδείξουν πως έχουν αυτό που χρειάζεται για να προχωρήσουν στην πορεία προς το έπαθλο. όσο και αν τους έχει στοιχίσει (σε κάποιους) το γεγονός ότι έφυγαν οι δύο αυτοί αγαπητοί παίκτες, θα πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Με την Κάτια Ταραμπάνκο και δύο ακόμη προσθήκες που έρχονται να ταράξουν τα νερά στο reality επιβίωσης, η συνέχεια θα είναι πραγματικά συναρπαστική.

Σήμερα έχουμε έπαθλο φαγητού, με την Ασημίνα περισσότερο από όλους να φροντίσει να ενημερώσει ολόκληρο το νησί με την βροντερή φωνή της, όπως φαίνεται στο trailer, ότι πεινάει. Η αλήθεια είναι πως όλοι πλέον έχουν νιώσει στο πετσί τους τι σημαίνει να στερείσαι το πολύτιμο φαγητό για ημέρες ολόκληρες. Γι’ αυτό και κάθε τέτοιο έπαθλο αντιμετωπίζεται πολύ σοβαρά. Ωστόσο,

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ