Νίκος Αναστασιάδης: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για την άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό


Κύπρος: Tην Δευτέρα ζήτησε επειγόντως ενημέρωση  από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου

Γραπτή δήλωση εξέδωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισινού, όπου αναφέρει ότι «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης συγκαλεί συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, την 1η Μαρτίου 2022». Σημειώνει η κα Παρισινού ότι, «κατά τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις πρωτοβουλίες του για άρση του αδιεξόδου».

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα ζήτησε επειγόντως ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ηγέτης του ΑΚΕΛ ζητούσε άμεση σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου, ώστε να υπάρξει διαβούλευση και ανταλλαγή απόψεων με την πολιτική ηγεσία επί του θέματος. Όπως ανέφερε στην επιστολή του, ο Στέφανος Στεφάνου, η όποια πληροφόρηση «που έχουμε ως πολιτική ηγεσία αντλείται από διάφορα δημοσιεύματα που έγιναν στα ΜΜΕ και από διάφορες δηλώσεις δικές σας και του υπουργού Εξωτερικών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε Επίσης:

Κύπρος: Κοριτσάκι 4 ετών εντοπίστηκε στη Νεκρή Ζώνη – Άφαντοι οι γονείς

Κύπρος: Tιμητικό επίδομα 200 ευρώ στους αιχμάλωτους πολέμου του 1974 (vid)

Κύπρος: Τι ισχύει στα αεροδρόμια από 1η Μαρτίου


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ