Ντόναλντ Τραμπ: Η πρώτη του ανάρτηση στην πλατφόρμα Truth Social


Λίγες ημέρες απέμειναν πριν το Truth Social δοθεί στους χρήστες του, με την σφραγίδα του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια νέα πλατφόρμα που μοιάζει πολύ με το Twitter.

Ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ανάρτησε στο Twitter ένα στιγμιότυπο οθόνης της υποτιθέμενης πρώτης ανάρτησης του πρώην Αμερικανού προέδρου στην επερχόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social.

«Καιρός για λίγη Αλήθεια!!!» έγραψε ο Ντόναλντ Τζούνιορ το βράδυ της Τρίτης (15/2), στην ανάρτηση. «Ετοιμαστείτε! Ο αγαπημένος σας πρόεδρος θα σας δει σύντομα».

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, ορισμένοι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, έχουν ήδη πρόσβαση στην beta (πιλοτική) έκδοση της νέας πλατφόρμας.

Ο Τραμπ σχεδιάζει να εγκαινιάσει την πλατφόρμα Truth Social στις 21 Φεβρουαρίου – την Ημέρα των Προέδρων – σύμφωνα με το App Store της Apple. Ο Αμερικανός τέως πρόεδρος έχει αναφερθεί στα σχέδιά του να τα βάλει με τη Μεγάλη Τεχνολογία (Big Tech) από τότε που εκδιώχθηκε από το Twitter και το Facebook, μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, είχε αναγγείλει ότι δημιούργησε τον όμιλο Trump Media Technology Group, ο οποίος θα έχει μια συνδρομητική υπηρεσία βίντεο με την ονομασία TMTG+ με ψυχαγωγικές εκπομπές, ειδήσεις και podcasts, καθώς και τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ