Coachella: Πλήρης ελευθερία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής – Χωρίς πιστοποιητικά και μάσκες


Χωρίς κανέναν περιορισμό θα διεξαχθεί το φετινό φεστιβάλ μουσικής Coachella, βάζοντας τέλος στις διακρίσεις ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη.

Με πλήρη ελευθερία, για όλους τους πολίτες εμβολιασμένους και μη, θα διεξαχθεί το φετινό φεστιβάλ Coachella, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει το CNN, οι περιοχές γύρω από το μέρος όπου διεξάγεται το φεστιβάλ έχουν χαλαρώσει τα μέτρα, σε σημείο όπου δεν ζητείται πλέον ούτε καν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Έτσι, το Coachella, όπως και το Stagecoach, τα οποία διοργανώνονται στην έρημο της Καλιφόρνια, θα είναι πλήρως ελεύθερα για όλους, δηλαδή δεν θα ζητείται κανέναν πιστοποιητικό αλλά δεν θα υπάρχουν ούτε μάσκες αλλά ούτε και τεστ κορονοϊού.

«Ενώ ετοιμαζόμαστε να περάσουμε ένα απίθανο Σαββατοκύριακο στην έρημο μαζί σας, θέλουμε να ανακοινώσουμε πως δεν θα απαιτηθεί κανένα πιστοποιητικό εμβολιασμού, τεστ ή μάσκα στο Stagecoach 2022, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές», αναφέρει σε «τιτίβισμα» στο Twitter η διοργανώτρια εταιρεία του φεστιβάλ.

Να σημειωθεί πως τα δυο φεστιβάλ δεν είχαν διοργανωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής για το Coachella είναι 15 με 17 Απριλίου και 22 με 24 Απριλίου, ενώ το Stagecoach, το οποίο αφορά την κάντρι μουσική, είναι προγραμματισμένο για τις 29 Απριλίου με 1 Μαΐου.

Τέλος, headliners του Coachella θα είναι φέτος οι Billie Elish, Harry Styles και Kanye «Ye» West.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ