Survivor Άγγελος Πουλής: Μια ακόμη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι [vid]


Ο Άγγελος Πουλής αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες για την ομάδα των Μαχητών. Έχοντας συμμετάσχει σε αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, θα έλεγε κανείς πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για να μεσουρανήσει στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε πολύ σκληρό παιχνίδι.

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν του επέτρεψε να παραμείνει στο νησί και να διαγωνιστεί με τους υπόλοιπους. Έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα και αφήνει πίσω του οποιεσδήποτε βλέψεις μπορεί να είχε για το έπαθλο. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο έντονες απογοητεύσεις για το φετινό reality επιβίωσης, μιας και ο Άγγελος είχε όλα όσα χρειάζονται για να ξεχωρίσει.

Survivor Άγγελος Πουλής: Μια ιστορία που τελείωσε πριν καν αρχίσει

Ο παρκουρίστας αντιμετώπιζε ένα καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα από τα Χριστούγεννα και ως εκ τούτου δεν τα κατάφερε να εναρμονιστεί με τις προκλήσεις της ζωής σε ένα τροπικό μέρος, με τόσες κακουχίες. Χτες λοιπόν ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τις δύο ομάδες για τα καθέκαστα: “Πριν περάσουμε στο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ας περάσουμε σε μια ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ