Πάτρα: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης


Πρόκειται για τρεις άνδρες, δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Πατρών στην περιοχή των Ζαρουχλέικων

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρεις άνδρες που συνελήφθησαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, το πρωί της Παρασκευής και κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Πάτρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στο tempo24.news, ότι πρόκειται για τρεις άνδρες, δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Πατρών στην περιοχή των Ζαρουχλέικων.

Η ατζέντα των εκατοντάδων ονομάτων

Η Ασφάλεια Πατρών έφτασε στα ίχνη τους αξιοποιώντας πληροφορίες και διενεργώντας έρευνα μηνών για τον τρόπο δράσης τους.

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στο tempo24.news, οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να εμπλέκονται σε πάνω από 200 περιπτώσεις αγοραπωλησίας κοκαΐνης, τόσο στην Πάτρα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Μάλιστα, στα χέρια της Ασφάλειας Πατρών βρίσκονται στοιχεία για τις συγκεκριμένες δοσοληψίες, τα οποία αναμένεται να αξιοποιηθούν στην περαιτέρω έρευνα των Αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε της συλλήψεώς τους, εντοπίστηκε η ποσότητα των 80 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες, αφού σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πατρών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ