20 Δεκεμβρίου 2025

Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ που έσωσε τους δύο αγνοούμενους

Ηρωικές προσπάθειες κάνουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ για να σώσουν τους εγκλωβισμένους επιβάτες απο το φλεγόμενοεπιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia» στην Κέρκυρα.

Άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο Euroferry Olympia προκειμένου να προσεγγίσουν τους οδηγούς οι οποίοι εγκλωβλιστηκαν στο γκαράζ του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αntenna δύο απο αυτούς που κατάφεραν να σώσουν απο το φλεγόμενο πλοίο δύο αγνοούμενους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από τρία ρυμουλκά σκάφη και πυροσβεστικά οχήματα που βρίσκονται πάνω σε επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο. Με το πρώτο φως της ημέρας οι προσπάθειες εντάθηκαν.

Ένας Αφγανός μετανάστης που δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα επιβατών και ένας Βούλγαρος οδηγός απεγκλωβίστηκαν τελικά από το φλεγόμενο πλοίο «Euroferry Olympia» ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ