Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ


Λίγες ημέρες μετά τη διάγνωση του γιού της πρίγκιπα Καρόλου με Covid-19,  η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Η αρχηγός του βρετανικού κράτους νόσησε αφού επιβεβαιώθηκε ότι είχε άμεση επαφή με τον μεγαλύτερο γιο και διάδοχο του θρόνου τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την περασμένη εβδομάδα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας προσβλήθηκε από την Covid-19, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η μονάρχης, 95 ετών, βρέθηκε θετική στον ιό και αντιμετωπίζει «ήπια συμπτώματα»,

Η ανακοίνωση έγινε λίγες μόλις εβδομάδες αφότου η μακροβιότερη μονάρχης πλέον στον κόσμο, γιόρτασε το ιστορικό Πλατινένιο Ιωβηλαίο των 70 ετών στον θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Επιβεβαιώνουμε ότι η Βασίλισσα βρέθηκε σήμερα θετική στην Covid-19. «Η Μεγαλειότητά της αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος, αλλά αναμένεται να συνεχίσει τις υποχρεώσεις στο Ουίνδσορ την ερχόμενη εβδομάδα. «Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθεί όλες τις κατάλληλες οδηγίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ