Νέα Πανελλαδική δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι για το 2019 οι Έλληνες – Περιμένουν να είναι χειρότερο για τα οικονομικά τους (πίνακες)

Απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα χρονιά οι πολίτες, με το 47% να απαντούν ότι το 2019 θα είναι χειρότερο ή ίδιο όπως απαντά το 35%, με το 2018, ενώ 63% εκτιμά ότι η χώρα θα παραμείνει υπό αυστηρή επιτήρηση για τα επόμενα χρόνια, με το 18% να «βλέπει» ότι θα χρειαστούμε  κι άλλο μνημόνιο

Σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας της εταιρίας Interview για λογαριασμό της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, που  παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου και της Φένιας Κλιάτση «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα», άσχημη θα είναι η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων την επόμενη χρονιά με μόλις το 14% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι το 2019 θα είναι καλύτερο για τα οικονομικά τους, ενώ μόλις το 11% εκτιμά ότι η κυβέρνηση έβγαλε οριστικά τη χώρα από τα μνημόνια.

Στις 9,1 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανέρχεται στις 9,1 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται μετά τις ανακοινώσεις για παροχές και ελαφρύνσεις να έχει κερδίσει μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της Interview  για τη ΒΕΡΓΙΝΑ, ένα μήνα πριν, όταν συγκέντρωνε ποσοστό 21,9%. Στην νέα δημοσκόπηση, 5 κόμματα φαίνεται να περνούν το κατώφλι του 3%, στην Τρίτη θέση βρίσκεται η Χ.Α. με το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΚΚΕ να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here