Μεσσηνία: Νέα στοιχεία στη δολοφονία του 73χρονου – Εμπλοκή και 23χρονης γυναίκας


Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου στη Μεσσηνία λόγω οικονομικών διαφορών.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην άγρια δολοφονία ενός 73χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου 2022 μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Τζάνε του Δήμου Μεσσήνης.

Από χθες το βράδυ η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας είχε προχωρήσει σε 3 προσαγωγές ενός 68χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής και των δύο γιών του 38 και 39 ετών αντίστοιχα.

Οι δράστες

Από την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν σημαντικές αντιφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ένας γιός του 68χρονου δεν ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος ενώ στο σημείο βρισκόταν η νεαρή σύζυγος του.

H νεαρή γυναίκα ηλικίας 23 ετών και μητέρα 3 ανήλικων τέκνων, έχει ήδη προσαχθεί στην αστυνομία από χθες. Η συγκεκριμένη οικογένεια των φερόμενων ως δραστών όπου εργάζονταν ως εργάτες, είχαν νοικιάσει σπίτι τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή του Πεταλιδίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, 68χρονος, 39χρονος και 23χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα έπειτα από Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας.

Η δικογραφία έχει σταλεί ήδη στην εισαγγελία της Καλαμάτας και από στιγμή σε στιγμή αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

«Είχαν οικονομικές διαφορές και τον σκότωσαν»

Ο λόγος που οδήγησε τους δράστες στη στυγερή δολοφονία ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, πράγμα που γνώριζαν όλοι στο χωριό και αυτό διευκόλυνε την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη τους.

Ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής που έκανε επιτόπια αυτοψία διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, αλλά και ίχνη στραγγαλισμού. Μάλιστα, συμπέρανε ότι οι δολοφόνοι του έδωσαν και την χαριστική βολή χτυπώντας τον με ένα εργαλείο, πιθανότατα «κάβουρα», που δεν έχει βρεθεί ακόμη και η έρευνα στις ιδιοκτησίες τους συνεχίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ