Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η Σαρλίν είναι πολύ καλύτερα – Σύντομα επιστρέφει στο Μονακό


Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό «τα πάει πολύ καλύτερα», σύμφωνα με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος είπε ότι ελπίζει ότι η σύζυγός του θα επιστρέψει στο πριγκιπάτο «πολύ σύντομα».

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία έκλεισε τα 44 τον Ιανουάριο, εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας σε άγνωστη τοποθεσία έξω από το Μονακό τον Νοέμβριο, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Monaco-Matin την Πέμπτη, ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος είπε: «Η πριγκίπισσα Σαρλίν τα πάει πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει στο πριγκιπάτο πολύ σύντομα».

Το σχόλιο του πρίγκιπα έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση του παλατιού, η οποία περιέγραφε την ανάρρωση της Σαρλίν ότι «συνεχίζεται με έναν ικανοποιητικό και πολύ ενθαρρυντικό τρόπο». Ωστόσο, η δήλωση προσέθεσε επίσης ότι η παραμονή της στη μονάδα θεραπείας «θα διαρκέσει ακόμα αρκετές εβδομάδες».

Μια δήλωση του παλατιού που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 23 Δεκεμβρίου αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά του ζευγαριού σχεδίαζαν να επισκεφτούν τη Σαρλίν κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων, καθώς και να ζητήσουν να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Με πληροφορίες από: Daily Mail

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ