Μαρίνα Σάττι: Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι ήταν χτες βράδυ καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The2Night Show.

Εκεί μίλησε για την καριέρα της, καθώς και για την προσωπική της ζωή με τα αρνητικά συναισθήματα που της γέμιζαν λόγω του bullying που δεχόταν ως παιδί. Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Τι δήλωσε η Μαρίνα Σάττι

Για την οικογένειά της, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε: “Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν,  έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει. Έχω έναν αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος”. 

Αναφερόμενη στο bullying που δέχθηκε ως παιδί: “Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να σε πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε”.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ