Λία Τσουζντάν: Η οικογένεια της είναι κρυμμένη σε ένα υπόγειο της Ουκρανίας χωρίς ρεύμα και νερό


Συγκλονίζει η Λία Τσουζντάν: «Η οικογένεια μου βρίσκεται στην Ουκαρνία σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα και νερό».

Συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε η Λία Τσουζντάν, που κατάγεται από την Ουκρανία. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας μίλησε για τις εξελίξεις στη χώρα καταγωγής της, ενώ αποκάλυψε ότι ολόκληρη η οικογένειά της βρίσκεται σε καταφύγιο χωρίς ρεύμα και νερό.

Το μοντέλο ανέφερε στο tlife.gr ότι πρόκειται να κοπεί ακόμη και το σήμα, με συνέπεια να μην μπορέσει να έχει καμία επικοινωνία με τους συγγενείς της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM σχετικά με τις εξελίξεις στη γενέτειρά της ανέφερε: «Δεν το πίστευα όταν το άκουσα, ήταν σαν όνειρο. Σαν εφιάλτης βασικά. Ένιωσα ενοχές, ντροπή και τύψεις που έχω ξυπνήσει στην ειρήνη και οι δικοί μου όχι. Όλοι μου οι συγγενείς και οι φίλοι μου μένουν στο Χάρκοβο».

Εξέφρασε την ανησυχία της και τον φόβο της για την διακοπή σήματος που θα πραγματοποιηθεί: «Αφού ζουν είναι ασφαλείς αλλά είναι στο υπόγειο, στην πολυκατοικία κάτω με άλλους γείτονες. Έχουν κρυφτεί κάτω αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Δεν έχει κανονικό πάτωμα, δεν έχει ρεύμα. Είναι χώμα ουσιαστικά. Δεν είναι προσαρμοσμένο για τέτοιες συνθήκες. Τουλάχιστον έχουν να φάνε, κοιμούνται στις καρέκλες με τη σειρά. Τους έχω μιλήσει τρεις φορές μέσα σε αυτές τις ημέρες. Γενικά τώρα βγήκε ανακοίνωση ότι θα «σβήσουν» το σήμα. Δεν ξέρουμε για πόσο. Έχουν κλείσει ήδη το νερό και το ρεύμα. Δεν θα ξέρω τίποτα. Το τραγικό είναι ότι όντως αν γίνει αυτό δεν θα μπορέσω να επικοινωνήσω με κανέναν».

https://www.instagram.com/p/CaZd3ydjI8y

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ