Αποτρίχωση κλωστή: 5 πράγματα για το νήμα φρυδιών που κανείς δεν σας είπε


Η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή φαίνεται να είναι μία επίπονη διαδικασία, η οποία όμως αξίζει να τη δοκιμάσετε. Η τεχνική, η οποία είναι ο κυριότερος τρόπος αποτρίχωσης στην Ασία για αιώνες, αποτελείται από νήματα βαμβακερά, τα οποία ο ειδικός τα στριφογυρίζει και τα κυλάει πάνω από τις τρίχες, τα οποία σχίζουν ασυνείδητα κάθε θυλάκιο από τους πόρους της τρίχας. Μπορεί να σας ακούγεται πολύ επίπονο, αλλά θα διαπιστώσετε κι εσείς πως δεν είναι.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν εφαρμόσεις την αποτρίχωση με κλωστή

  • Δεν πονάει και τόσο πολύ.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που κρατά πολλούς πίσω από τις κλωστές. Εάν φοβάστε, όμως,  μπορείτε να το συζητήσετε με τον ειδικό ή και με άτομα που το δοκίμασαν πριν από σας.

  • Δίνει στα φρύδια σας ένα ακριβές τελείωμα.

Με τη κλωστή των φρυδιών ακόμη και οι μικρότερες τρίχες μπορούν να πιαστούν από το θυλάκιό τους. Επιπλέον, το νήμα επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των τριχών που αφαιρούνται.

  • Η συντήρηση είναι πολύ πιο εύκολη.

Σε αντίθεση με το τσιμπιδάκι, το οποίο δεν μπορεί πάντα να αρπάξει τις μικρότερες τρίχες, το νήμα μπορεί να αφαιρέσει όλες τις ανεπιθύμητες τρίχες σας ταυτόχρονα. Εξαιτίας αυτού, όλες θα μεγαλώσουν την ίδια στιγμή, οπότε δεν χρειάζεται να βγάζετε τα φρύδια σας με το τσιμπιδάκι κάθε εβδομάδα.

  • Είναι μια γρήγορη διαδικασία.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά το πολύ.

  • Κοστίζει περίπου το ίδιο με την αποτρίχωση.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε από αποτρίχωση φρυδιών σε νήμα φρυδιών, σας το συστήνουμε! Ανάλογα με το πού πηγαίνετε, συνήθως βρίσκονται στο ίδιο εύρος τιμών. Βέβαια, θα πρέπει επίσης να περιμένετε ότι το κόστος θα διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία και την ειδικότητα του κομμωτηρίου.

 

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ