Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ελπίδα υπάρχει ακόμα – Γεννήθηκε μωρό στο καταφύγιο του Ρίβνε


Πόλεμος στην Ουκρανία: Μια από τις μικρές στιγμές που δίνουν ελπίδα σε ένα ολόκληρο έθνος σημειώθηκε εν μέσω των ρωσικών βομβαρδισμών στο καταφύγιο του Ρίβνε.

Ελπίδα. Μια λέξη που έχει διαγραφεί από την 24η Φεβρουαρίου από το λεξιλόγιο των Ουκρανών, ακούστηκε ξανά μέσα στο καταφύγιο του Ρίβνε, όπου γεννήθηκε ένα πανέμορφο αγοράκι.

Το Ρίβνε βρίσκεται στη βορειοδυτική Ουκρανία. Μια από τις πρώτες πόλεις που βρέθηκε στο δρόμο των Ρώσων που εισέβαλαν από τη Λευκορωσία. Τις τελευταίες ώρες, όπως όλες οι μεγαλουπόλεις της χώρας, δέχονται το άγριο σφυροκόπημα της ρωσικής «αρκούδας» με τους κατοίκους να τρέχουν να σωθούν στα καταφύγια.

Ανάμεσά τους και μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (26/02) έφερε σε έναν κόσμο που οι βόμβες «σφυρίζουν» ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι σκορπίζοντας ξανά την ελπίδα σε ένα ολόκληρο έθνος που προσπαθεί να επιβιώσει.

Η μητέρα και το αγοράκι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ την γυναίκα ξεγέννησαν κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονταν στο καταφύγιο.

Δείτε την εικόνα που έχει συγκινήσει όλη την Ουκρανία:

Η ελπίδα γεννήθηκε στο καταφύγιο του ΡίβνεFacebook


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ