Jerusalem Post: Στη Λευκορωσία και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις


Πόλεμος στην Ουκρανία: Πληροφορίες ότι ο Ρώσος εκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται στην Ουκρανία για να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας που διεξάγονται στη Λευκορωσία.

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις στη Λευκορωσία ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «jewishnews», αναφέρει πως ταξιδεύει στη χώρα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να βοηθήσει την κατάσταση.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προσεγγίστηκε από την ουκρανική πλευρά προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια να υπάρξει ειρηνική επίλυση και ότι έκτοτε προσπαθεί να βοηθήσει», δήλωσε εκπρόσωπος του Αμπράμοβιτς στο πρακτορείο ειδήσεων ΡΑ.

«Δεδομένων των όσων διακυβεύονται θα ζητήσουμε την κατανόησή σας για το γεγονός ότι δεν έχουμε σχολιάσει τίποτα περισσότερο είτε για την κατάσταση είτε για την εμπλοκή του» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Αμπράμοβιτς.

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: «Κολλάει» η μεταβίβαση του αγγλικού συλλόγου

Την ώρα που ο Αμπράμοβιτς ταξιδεύει στην Ουκρανία, οι εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες.

Μετά τις κυρώσεις λόγω του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία, ο Ρώσος μεγιστάνας αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία του αγγλικού συλλόγου, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια.

Αυτό πρακτικά σημαίνει τα πάντα θα περνούν από το… χέρι του φιλανθρωπικού οργανισμού του συλλόγου, όμως τα πράγματα -τελικά- δεν είναι και τόσο εύκολα.

Νέο δημοσίευμα στην Αγγλία κάνει λόγω πως τα μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγου δεν γνώριζαν τίποτα για την απόφαση του Αμπράμοβιτς και ακόμα δεν έχουν δεχθεί την απόφασή του. Αυτό σημαίνει πως η Τσέλσι αυτή τη στιγμή είναι στον… αέρα, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα αναλάβει τη διαχείρισή της.

Όπως αναφέρεται, οι υπεύθυνοι του φιλανθρωπικού οργανισμού των «μπλε» περιμένουν πρώτα να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν νόμιμα, ώστε να «τρέξουν» το σύλλογο, με την υπόθεση να έχει περάσει αυτήν τη στιγμή στα χέρια των δικηγόρων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ