Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από την επίθεση στον πύργο τηλεόρασης του Κιέβου


Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδισμός στον πύργο τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης του Κιέβου – Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Βίντεο-ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο των social media τα τελευταία λεπτά δείχνει τον πύργο τηλεόρασης του Κιέβου να φλέγεται, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες.


Νωρίτερα σήμερα, η Μόσχα είχε ενημερώσει τους κατοίκους που ζουν κοντά σε πύργους επικοινωνιών κοντά στα κεντρικά γραφεία στο κέντρο του Κιέβου να εκκενώσουν τα σπίτια τους για τη δική τους ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, η Ρωσία είχε προειδοποιήσει τους πολίτες να απομακρυνθούν από περιοχές όπου υπάρχουν υποδομές πληροφοριών, πύργοι τηλεπικοινωνιών και κυβερνητικά κτήρια, καθώς θα χρησιμοποιούσε όπλα υψηλής ακρίβειας.


«Για τον τερματισμό των κυβερνοεπιθέσεων κατά της Ρωσίας, θα πραγματοποιηθούν πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας κατά τεχνολογικών υποδομών της SBU (υπηρεσία ασφαλείας) και του κύριου κέντρου της Μονάδας Ψυχολογικών Επιχειρήσεων στο Κίεβο. Καλούμε τους κατοίκους του Κιέβου που ζουν κοντά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κανασένκοφ, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον βομβαρδισμό του πύργου τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης του Κιέβου σταμάτησε η μετάδοση των ουκρανικών τηλεοπτικών καναλιών.

Παράλληλα, το RT ανέφερε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να χτυπηθεί το αρχηγείο της υπηρεσίας ασφαλείας του Κιέβου. Επίσης, αναμένεται πλήγμα κατά του «Κέντρου Πληροφοριών και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων» στην ουκρανική πρωτεύουσα για να καταστείλει τον αριθμό των επιθέσεων πληροφοριών σε διάφορα κρατικά ιδρύματα και Ρώσους πολίτες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ